Esküvök

 • 02 Elvíra és István 2012 (Tabajd)

  Nagyon jók lettek a képek,már nagyon sokszor visszanéztük őket :)
  Ha megint lenne esküvőnk, biztosan téged hívnánk. :-)

  30 kép

 • 03 Bea és Gábor (Bicske)

  "...teljesen meg voltunk elégedve, a képek jók lettek, és utólag jöttünk rá, hogy a bekötött albumos válogatás a leghasznosabb, mert az nagyon szívesen nézik a kedves rokonaink.

  Köszi,

  17 kép

 • 04 Tünde és Csaba (Mór)

   "Nagyon jók lettek a képek és azóta se láttam olyan jó fotóst mint te! A jó hangulat mellé jó fotóst is találtunk örülök neki!"                                                                                                                          25 kép

 • 05 Anita és Péter (Tatabánya)

  "Köszönjük, hogy felejthetetlenné és varázslatossá tetted a "nagy" napunkat. Nálad jobb esküvői fotóst nem is választhattunk volna :-). A képek önmagukért beszélnek, olyan szépek, mint amilyennek mi éreztük magunkat. Visszaadják, és tükrözik azt a boldogságot, amit éreztünk ezen a csodálatos napon. Külön köszönet a kreativitásért, a jó hangulatért, és a kellemes légkörért. Mind a kettőnknek nagyon tetszett a sok vicces, és spontán kép."

  32 kép

 • 06 Ivett és Norbi (Pilisvörösvár)

  "Nagyon szépek a képek és mindenkinek nagyon tetszik mi csak jót tudunk mondani sőt a vártnál még királyabbak lettek a képek!"

  36 kép

 • 07 Kata és Janó (Vértesboglár)

  "... nagy örömmel tekintünk az elkészült képekre, és a fotókönyvre. Szerintünk nagyon jól sikerült minden. A fotózáson is jól éreztük magunkat...nagyon köszönünk mindent, és tuti, hogy az ismerőseimnek is nyugodt szívvel foglak ajánlani :)))

  38 kép

 • 08 Mónika és Karesz (Fehérvárcsúrgó)

  "Igen,nagy örömmel nézegetjük a képeket is és a fotókönyvet is.Nagyon szép!Szuper munka!Nagyon hálásak vagyunk neked a sok munkáért és az eredményért egyaránt.Egy életre szóló emlék profi képekkel.:)

  17 kép

 • 10 Petra és Lóránt (Bicske)

  "Köszönjük szépen ezeket a csodálatos képeket és azt, hogy megörökítetted nekünk életünk legszebb napját. Minden egyes alkalommal, amikor megnézzük a fotókat, olyan érzés, mintha újra átélnénk ezeket a pillanatokat."                                                                   43 kép

400 kép